BİTLİS / ADİLCEVAZ - Aydınlar Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif ERSOY'U Anma Günü Programında  görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Ülkemizde Her yıl 28 Şubat Sivil savunma Günü” ve 1-7 Mart Deprem haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Yapılan etkinlikte görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ADİLCEVAZ SPORTİF ETKNLİKLER KAPSAMINDA OKULUMUZ KIZ VOLEYBOL TAKIMI İLE TURNUVAYA KATILMIŞTIR. TURNUVADA OYNAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMZDA DEDE KORKUT HİKAYELERİNDEN HAREKETLE YENİ BİR HİKAYE YAZMA YARIŞMASI YAPILDI.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında En iyi cümle/afiş yarışması için afiş yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Sözlük Tasarım Yarışması İçin Etkinlikler

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ PANO ÇALIŞMASI

ANAHTAR KELİME İLE HİKAYE ANLATMA YARIŞMASI

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel okulumuzda Görsel Sanatlar Öğretmeni İpek DEMİR önderliğinde öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmalar ile Cumhuriyet Sergisi yapıldı.

Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü programı düzenlenmiştir. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma töreni düzenlendi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle yad ediyor; Millî Mücadele kahramanlarımız ve topraklarımızı vatan yapan tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ve şükranla eğiliyoruz.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni'nin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.’

29 Ekim 2023 Pazar günü Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda yaptığımız güzel bir törenle ve coşkuyla kutladık.

Hep birlikte yüreklerimizdeki Atatürk sevgisiyle, ‘Yaşasın Cumhuriyet’ diye haykırdık. Çünkü biliyoruz ki Cumhuriyet özgürlüktür ve özgürlüğümüzün güvencesi yüreği vatan sevgisiyle dolu milletimizdir. Bizler var oldukça Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlid Kandili, Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV.’in, insanlığın yaşadığı en karanlık döneminde doğumuyla dünyayı şereflendirdiği gündür. O’nun örnek hayatı, her Müslüman için, alınması gereken derslerle doludur. Bir Müslüman olarak, kendimizi O’nun güzel ahlâkıyla donatmalıyız. İşte kandiller bu anlamda bir fırsat ve hatırlatma vesiledir.

Mevlid Kandili için düzenlenen bu etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere  teşekkür ederiz...

Eyl

Okulumuzda ilköğreğretim haftası coşkuyla, şenlik havasında kutlandı. Günün anlam ve önemine binayen yapılan konuşmalar, okunan şiirlerden sonra okulumuzun kapalı halısahasında  sandalye kapma,halat çekme,balon patlatma ,çuval yarışları yapılarak kazanan öğrencilerimize ödülleri verildi.