BİTLİS / ADİLCEVAZ - Aydınlar Ortaokulu

Eyl

Okulumuzda ilköğreğretim haftası coşkuyla, şenlik havasında kutlandı. Günün anlam ve önemine binayen yapılan konuşmalar, okunan şiirlerden sonra okulumuzun kapalı halısahasında  sandalye kapma,halat çekme,balon patlatma ,çuval yarışları yapılarak kazanan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimizin ihtiyaçları gözetilerek okulumuza ilçemiz içerisinden Psikolojik Danışmanlık ve Rehber Öğretmeni görevlendirilmesi sağlanmış 8 ve 7. sınıf öğrencilerine; LGS sınavı hakkında bilgi verilirken aynı zamanda  sınav kaygısı, verimli ders çalışma gibi konularında diğer sınıflarımızda ise mahremiyet eğitimi konularında  Psikolojik Danışmanlık ve Rehber Öğretmeni Sena YARDIM tarafından bilgiler verilmiştir. Bu çalışmalarından dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz Adilcevaz Kaymakamlığının düzenlediği ve oluşumu milyonlarca yıl süren mikrobiyalitleri ziyaret ettiler. Bu ziyaret öğrencilerimizin yanı başlarında bulunan Van Gölüne bakış açılarını değiştirdi. Adilcevaz Kaymakamlığına teşekkür ediyoruz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Nis