BİTLİS / ADİLCEVAZ - Aydınlar Ortaokulu

Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı Seçimleri

Öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek amacıyla Okul Öğrenci Meclisi Seçimleri gerçekleştirildi. Okul meclisini oluşturan sınıf temsilcilerinin seçimleri geçen hafta tamamlanmıştı. Öğrencilerimizin etkili bir şekilde yürüttüğü propaganda süreci sonunda 15 Kasım 2016 Salı günü yapılan seçimler ardından Meclis Başkanlığına 8-B sınıfından Azad ARVAS, Meclis Başkan Yardımcılığına 8-A sınıfından Songül ERGÜN seçilmiştir. Temsili demokrasinin birebir örneğini yaşayarak oy veren, sandık kurullarında ve oy sayımında etkin görev alan öğrencilerimizle, çalışmalarını büyük bir ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi kutluyor, tüm öğrenciler adına verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

Yayın: 18.11.2016 - Güncelleme: 23.01.2017 17:55 - Görüntülenme: 440